17 medalii la Cupa României Karate Kyokushin

Sâmbătă, 26 octombrie 2013, s-a desfăşurat la Cluj, concursul de Karate Kyokushin pentru copii şi seniori începători. La competiţie au participat 15 cluburi din ţară afiliate la Federaţia Română de Karate Kyokushin, fiind prezenţi mai mult de 180 de sportivi.

Cu siguranţă nici un karateka nu va spune că un concurs a fost uşor, dar va spune că a meritat, iar „recompensa pentru o inimă încrezătoare şi recunoscătoare va fi întotdeauna mare”, amintea Sosai Masutatsu Oyama. Pornind de la acestea, Clubul Sportiv al Jandarmeriei Mureş „Tiger Budo” s-a prezentat la concurs cu 15 sportivi, antrenaţi de Sensei Traian Dumbrăvean, aducând acasă un număr de 17 medalii.

La proba de kata copii Barnea Tudor Laurenţiu (categoria sub 8 ani) a urcat pe podium pe locul III, iar la categoria 9-10 ani s-au remarcat următorii sportivi: Tanaszin Norbert – locul IX, Horvat Eduard – locul XIII şi Bihari Vlad – locul XIX.

Locul I la kumite copii (categoria sub 30 kg.) a fost ocupat de Barnea Tudor Laurenţiu, iar locul III a fost adjudecat de Sas Cătălin amândoi participând la categoria de vârstă sub 8 ani. La categoria 9-10 ani Horvat Eduard ( sub 40 kg.) s-a clasat pe locul I şi Bihari Vlad (sub 45kg.) pe locul II. Locul I la categoria de vârstă 11-12 ani a fost ocupat de Precup Cristian (categoria peste 65 kg.), locul II de Tanaszin Norbert (sub 55 kg ), iar pe locul III Pap Eduard (sub 45 kg ) şi Ciotlăus Claudiu ( peste 65 kg.)

Seniorii aflaţi la început de drum s-au întors de la concurs cu 8 medalii participând atât la kata cât şi la kumite. La kata feminin podiumul a fost dominat de sportivii de la „Tiger Budo”: Căbuz Andrea – locul I, Bihari Tatiana – locul II şi locul III Căbuz Annamaria, iar locul V fiind ocupat de Haţegan Corina. Senioarele s-au remarcat şi la proba de kumite, la categoria minus 55 kg., locurile III şi V fiind ocupate de Căbuz Andrea, respectiv Căbuz Annamaria, iar la categoria minus 65 kg., locul II pentru Bihari Tatiana iar locul III pentru Daniel Dalma şi Haţegan Corina.

Printre sportivi s-a aflat şi subofiţer Mesaros Ştefan Andrei (categoria minus 70 kg.) ocupând locul I la kumite masculin seniori, remarcându-se de asemenea şi Sălcudean Rareş la categoria minus 80 kg cu locul V.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.