2013: Rezultate mai slabe la Bac în Tîrnăveni!

bac elevi afisareSăptămâna trecută s-au afișat rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat și în municipiul Tîrnăveni. Anul acesta examenele au fost susținute la Colegiul Tehnic. La toate cele trei instituții de învățământ din municipiu au promovat bacalaureatul 58,68 % dintre elevi, iar 41,32% au fost respinși. În total, au fost înscriși un număr de 410 elevi dintre care s-au prezentat 385.

Comparativ cu anul trecut, procentul de promovabilitate al elevilor de la Liceul ,,Andrei Bârseanu” a crescut, iar de la Colegiul Tehnic și Liceul ,,Constantin Brâncuși” a scăzut.

Progrese /regrese

La Liceul Teoretic ,,Andrei Bârseanu” au fost admiși 91,67 % dintre elevi, iar un procent de 8,33% au fost respinși. Anul trecut însă la Liceul Teoretic ,,Andrei Bârseanu” au reușit 85,43% şi și-au picat bacalaureatul 14,57% dintre elevi. La Colegiul Tehnic au fost admiși 47,02 %, iar respinși 52,98, aici fiind incluși și candidații din seriile anterioare. Comparativ cu 2012 situaţia este mult mai slabă deoarece atunci au reușit 55,15 % şi au picat examenul 44,85%.

Cea mai slabă promovabilitate a fost însă la Liceul ,,Constantin Brâncuși”, unde au fost admiși doar 5,88 % dintre elevi, iar 94,12 % au fost respinși, fiind incluși și cei din seriile anterioare. Liceul ,,Constantin Brâncuși” a avut anul trecut o promovabilitate de 29,41 %.

Mircea Barbu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.