21 de organizații PP-DD trec la Forța Civică

Screen Shot 2013-02-28 at 3.42.04 PMDouăzeci şi una de organizaţii locale ale filialei Mureş a Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD), însumând 1.650 de persoane, s-au înscris în Forţa Civică (FC), a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, Traian Bendorfean, prim-vicepreşedintele FC Mureş şi fost lider al PP-DD Reghin.

‘Motivele pentru care am demisionat din funcţiile de la PP-DD Mureş şi să mă alătur Forţei Civice: în ultimii doi ani eu şi colegii mei din zona Reghin am muncit, ne-am implicat, am cheltuit şi am crezut în viitorul PP-DD. Împreună am făcut peste 30 de organizaţii locale pline de oameni entuziaşti care au pornit de la acel televizor OTV-ist şi care au dus mai departe entuziasmul lor, acel televizor care ne-a promis liberă exprimare, marea cu sarea, libertate de gândire, sprijin în toate, dar la final s-a dovedit un fiasco’, a susţinut Traian Bendorfean.

Acesta a spus că problemele în organizaţia PP-DD Mureş au început după înlocuirea preşedintelui organizaţiei Ioan Stoica cu actualul deputat Cristian George Sefer, secretar executiv al PP-DD, ‘care a adus la Mureş lipsă totală de implicare, decizii foarte greşite în ceea ce priveşte membrii simpatizanţi ai PP-DD Mureş, schimbarea unor consilieri care şi-au câştigat pe merit şi pe banii lor, cheltuind în campanie’.

Potrivit lui Bendorfean, au trecut la Forţa Civică 21 de organizaţii, printre care Reghin, Daneş, Seleuş, Criş, Stejăreni, Răstoliţa, Borzia, Androneasa, Iod, Ruşii Munţi, Morăreni, Maioreşti, Săbed, Brâncoveneşti, Vălenii de Mureş, Săcalu de Pădure, Idicel Sat, Idicel Pădure, Hodac, Toaca, Arşiţa, Dubiştea, Iernut şi Gorneşti.
Acesta a susţinut că PP-DD Mureş avea 16.000 de membri în decembrie, din care 1.650 au trecut la Forţa Civică.

Vicepreşedintele interimar al Forţei Civice Mureş, Georgeta Boarescu, a declarat că până la venirea celor 1.650 de noi membri din PP-DD Forţa Civică Mureş avea 830 de membri. Aceasta a precizat că obiectivul principal al formaţiunii este de a mobiliza politic segmente ale societăţii pentru a răspunde provocărilor prin care trece România.

Boarescu a mai spus că deşi se spune despre această formaţiune că ar fi una elitistă, indiferent de studii, fiecare membru al Forţei Civice este ‘preţuit în mod egal’.

Deputatul Cristian Sefer, liderul PP-DD Mureş, a afirmat la rândul său că din câte ştie nu a plecat nimeni din partid şi că supărarea actualului prim vicepreşedinte al Forţei Civice Mureş ar fi pornit de la faptul că nu i s-ar fi permis să candideze la alegerile parlamentare întrucât ar avea o condamnare.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.