250 de tineri de 10 orașe vor fi formați ca lideri în proiectul „Leaders- Explore pentru liceeni”

În perioada mai-decembrie 2017 se va desfășura la Tîrgu Mureș prima ediție a proiectului Leaders – Explore pentru liceeni” un proiect educațional ce constă în comunicare și autocunoaștere, orientare vocațională mentori și invitați. Proiectul este implementat de Fundația Leaders cu sprijinul Ministerului Educației Naționale.

Misiunea Leaders este de a declanșa potențialul tinerilor și de a crea lideri responsabili pentru viitor.

Timp de patru weekenduri vor fi formați 250 de tineri de 10 orașe din întreaga țară. Concret, timp de patru sesiuni, câte două zile, într-o perioadă de 9 luni, 25 de elevi din fiecare oraș, aleși în baza unui proces de selecție participă gratuit la cursuri cu teme precum: autocunoaștere, viziune, comunicare, leadreship și lucru în echipă. Fiecare elev are acces la un modul de orientare în carieră realizat cu ajutorul Jeakson Vocational Interes Survey (JVIS), un instrument utilizat pentru consilierea în carieră și luarea deciziilor cu privire la traseul vocațional.

La sfârșitul cursurilor, liceeni primesc certificarea Leaders Explore, primul nivel de competență în leadership, care dă posibilitatea de a accede în Leaders Experience, un mod practic de leadership.

„EXPLORE – Prima treaptă în leadership: afli care-ți sunt atuurile, la ce ești bun și ce ți se potrivește. Cunoaște-te!

EXPERIENCE- A doua treaptă în leadership: vezi, practic, ce poți și ce știi să faci. Acționează!

CHALLENGE – A treia treaptă în leadership te scoate din zona de confort și-ți schimbă perspectiva. Inspiră-i pe cei din jur!”

Doritorii pot accesa leaders.ro/elev pentru a se înscrie, după completare urmează selectarea celor 25 de participanți; prima sesiune se va desfășura în perioada 1-2 iunie 2017.

LEADERS este o organizație care formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili care fac România puternică la toate nivelurile.

Sursa foto: facebook, Leaders

Cristina Vancea 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.