300 de noi locuri de muncă la Tîrnăveni

cablajeFirma Sews România este o divizie a Sumimoto Electric Wiring Systems Europe, companie multinațională specializată în domeniul industriei de componente auto.
În urma insistențelor și întâlnirilor repetate avute de primarul Sorin Megheșan cu conducerea fabricii de cablaje care își desfășoară activitatea în localitate, firma va angaja încă 300 de persoane pe lângă muncitorii existenți deja, cu ocazia extinderii activității în municipiul Târnăveni.
Pentru angajare studiile necesare sunt de minim 8 clase, compania asigurând transportul și condiții bune de lucru, iar pe lângă salariu se oferă și tichete de masă. Angajările au început deja, iar cei interesați își pot depune CV-ul la sediul firmei din Târnăveni.
Sumitomo Wiring Systems produce și comercializează cablaje auto, piese componente aferente, precum și diverse cabluri la nivel mondial. SEWS este o companie pan-europeană, înființată în anul 1999.
Clienții cei mai importanți sunt branduri internaționale auto precum Toyota, Honda, Renault, Nissa, PSA, Peugeot, Citroen, GM Group, Ford și Mazda. SEWS Europa este responsabilă pentru proiectarea, fabricarea și furnizarea de cutii de siguranțe și electronice, cablaje și conectori pentru majoritatea producătorilor de automobile din Europa. Lucrând în strânsă colaborare cu resursele de grup în Japonia, SEWS Europe Ltd are în plan o strategie agresivă de cercetare și dezvoltare pentru a produce produse inovatoare, de înaltă tehnologie.
La finele anului 2013 Sews România avea 7.254 de angajați.
Mircea BARBU

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.