4 mureșeni calificați la Cupa României la lupte

In weekend-ul trecut, Clubul Sportiv Scolar Odorheiu-Secuiesc a fost gazda celei de a doua etape in cadrul Campionatului National pe echipe rezervata categoriei de varsta Juniori (nascuti in anii 1993-1996). Acest campionat este criteriul de selectie pentru „Cupa Romaniei”, calificandu-se doar primii 8 clasati. Aceasta competitie majora, se va organiza de catre Federatia Romana de Lupte in perioada 22-23 noiembrie 2013 in Sala de lupte „Gheorghe Berceanu” din capitala. Performanta calificarii a fost indeplinita de patru luptatori mureseni, dupa cum urmeaza:

50 kg. Kovács Răzvan la primul turneu s-a clasat pe locul 3, la al doilea turneu locul 5. El este legitimat la Clubului Sportiv „MURESUL” din Targu Mures, antrenori fiind profesorii: Márton József si Simon László.

66 kg. Bodó Endre la primul turneu a ocupat locul 5, la al doilea turneu locul 7.

74 kg. Bucur Ionuț la primul turneu locul 4, la al doilea a reusit sa inainteze in top, obtinand la Odorheiu-Secuiesc locul 2. Ambii concurenti calificati, sunt componenti ai sectiei de lupte de la Clubul Sportiv Scolar din Targu Mures, avand ca antrenori, profesorii Gyarmati Ferenc, Fazakas Csaba si Dragos Vlad.

La categoria „grea” 120 kg. Ursuly Dorin talentatul reghinean (Clubul Sportiv Scolar Reghin), selectionat de 7 luni de catre antrenorul sau profesorul Peres Miklos, la primul turneu a ocupat locul 8, dar a avansat la cel de al doilea pe locul 7.

Profesorii Márton József si Simon László multumesc sprijinul moral si financiar, sponsorului B.S. Guarding Security Service, Clubului Sportiv „MURESUL”, antrenorilor de lot (in special domnului Mumjiev Serban) si celor care au ajutat la obtinerea acestor clasari.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.