424 de candidați la examenul de rezidențiat

universitatea de medicina si farmacieLa examenul de rezidenţiat desfăşurat la centrul universitar din Târgu Mureş, cea mai mare concurenţă s-a înregistrat la specializările care ţin de domeniul Medicină Dentară, unde au fost 93 de candidaţi pe 16 locuri, potrivit coducerii Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş.

‘Cea mai mare concurenţă a fost la Medicină Dentară, unde am avut 90 şi ceva de candidaţi pe 16 locuri. La specializările care ţin de Medicină au fost cam 1,5 pe loc, iar la Farmacie, cam trei pe loc. Examenul s-a desfăşurat fără incidente, urmează selecţia în funcţie de note, care se va face la Târgu Mureş (…) Examenul a decurs fără incidente’, a declarat presei luni, rectorul UMF târgu Mureş, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei. Din datele afişate pe site-ul UMF Târgu Mureş, la examenul de rezidenţiat desfăşurat în urmă cu o zi au fost în total 424 de candidaţi pe 221 de locuri.

La specializările care ţin de domeniul Medicină au fost scoase la concurs 200 de locuri, pe care au concurat 314 candidaţi, iar la cele două specializări care ţin de Farmacie s-au oferit cinci locuri, pe care au fost înscrişi 17 candidaţi.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.