5 directori au fost schimbați

gsi ludusPrin Decizia nr. 953 din 17 august 2012, Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş anunţă că începând cu data de 1 septembrie 2012 au fost numiţi în funcţiile de director la unităţile de învăţământ din oraş cu personalitate juridică un număr de cinci directori. Numirea s-a făcut prin detaşare în interesul învăţământului până la organizarea concursurilor pentru ocuparea acestor funcţii, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar care începe. Decizia amintită precizează că pe perioada acestor numiri în funcţii, profesorii vor avea rezervată catedra didactică pe care sunt titulari în prezent, conform actului de titularizare.

Entuziasm şi proiecte de viitor

Adrian Banea a fost directorul Şcolii Generale „Ioan Vlăduţiu” în perioada ianuarie 2008 – martie 2012 şi a revenit în funcţie cu dorinţa de a oferi un cadru foarte bun pentru asigurarea desfăşurării activităţilor şcolare. Şcoala este igienizată şi s-au făcut amenajări având în vedere că s-au înfiinţat două clase „zero” care vor fi găzduite în localul mare al şcolii, la parter. Adrian Banea va fi secondat în demersurile sale de noul director adjunct, Melania Călugăr care doreşte să promoveze un climat bun în şcoală în aşa fel încât unitatea să rămână un etalon pe plan local.

Cristina Dancu, directorul Şcolii Generale Nr. 1, este preocupată acum de amenajarea celor două clase de preşcolari, una de limba română şi cealaltă de limba maghiară. Pentru viitor vrea să amenajeze un loc de joacă pentru cei mai mici elevi, apoi cu sprijinul CJ Mureş să obţină fonduri pentru construirea în curtea şcolii a unei Grădiniţe de copii.

Claudia Botezan, director la Grupul Şcolar Industrial a mai ocupat o funcţie de conducere la aceiaşi şcoală, aşa că este familiarizată cu ceea ce va avea de făcut şi, în primul rând, cu definitivarea încadrării cu personal didactic.

Carmen Petac, director la Grădiniţa „Căsuţa fermecată” cunoaşte foarte bine unitatea şi se va axa pe realizarea de programe educative diverse şi atractive pentru preşcolari.

Ioan A. Borgovan

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.