5 hoți prinși ieri de polițiștii mureșeni

Hoţul era un consătean

În ziua de 25.04.2012, lucrătorul Postului de Poliţie Şăulia din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Band, a fost sesizat de către o localnică din satul Măcicăşeşti, judeţul Mureş, cu privire la faptul că în prima parte a lunii aprilie 2012 autori necunoscuţi i-au sustras din locuinţă mai multe bunuri (plita de la soba, plasa de sârmă de gard, bare metalice, poarta metalica, etc.), valoarea prejudiciului cifrându-se la cca. 1000 lei. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti s-a reuşit identificarea suspectului – B.E. de 31 ani domiciliat în comuna Şăulia, sat Măcicăşeşti – prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 50%, bărbatul fiind cercetat în stare de libertate pentru furt.

Au spart farmacia veterinară

În ziua de 25.04.2012, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Miercurea Nirajului, în urma investigaţiilor efectuate au reuşit identificarea suspecţilor în cazul unei spargeri comise în noaptea de 18/19.04.2012, dintr-o farmacie veterinară din comuna Acăţari, fiind sustrase mai multe bidoane şi recipiente cu erbicide şi pesticide, valoarea prejudiciului : 7000 lei.
Suspecţii – T.I. de 33 ani şi A.S. de 23 ani, ambii din comuna Acăţari – au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţişti, fiind cercetaţi pentru furt calificat, o parte din bunurile sustrase fiind recuperate.

Au furat tot ce-au găsit în frigider

În dimineaţa de 25.04.2012, ora 930, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Târnăveni, au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 86 ani din comuna Mica, judeţul Mureş, despre faptul că în noaptea de 24/25.04.2012, indivizi necunoscuţi au pătruns în locuinţa sa de unde au sustras mai multe bunuri. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţie care a efectuat cercetarea, în urma verificărilor şi investigaţiilor operative desfăşurate s-a reuşit identificarea a doi suspecţi – B.D. de 28 ani şi D.B. de 31 ani, ambii din comuna Mica, sat Abuş, judeţul Mureş. Poliţiştii au stabilit faptul că cei doi, în noapte de 24/25.04.2012, s-au deplasat la locuinţa părţii vătămate unde au escaladat gardul ce împrejmuia locuinţa, au forţat uşa de la intrare, au pătruns în locuinţă de unde dintr-un frigider au sustras cca.40 kg carne de porc, slănină, carne congelată tocată, pulpe pui, cârnaţi preparaţi şi 3 sticle de 1 litru cu alcool dublu rafinat, partea vătămată estimând prejudiciul cauzat la suma de 2.000 lei, acesta fiind recuperat în proporţie de 80%. Împotriva celor doi suspecţi a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând să fie introduşi în arestul I.P.J. Mureş, iar în data de 26.04.2012 să fie prezentaţi Instanţei de Judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: IPJ Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.