5 persoane reținute în urma perchezițiilor

catuseCinci persoane au fost reţinute, miercuri, în urma celor 27 de percheziţii efectuate în judeţele Mureş, Cluj, Alba şi Bihor, ca parte a unei acţiuni a Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş într-un caz de evaziune fiscală în domeniile producerii şi comercializării alcoolului şi produselor energetice.

‘În momentul de faţă, cinci învinuiţi au fost reţinuţi. Urmează a fi ascultate toate persoanele implicate în activitatea infracţională pentru a se stabili participaţia fiecăreia la săvârşirea infracţiunilor. Aceştia achiziţionau alcool de la alţi furnizori decât antrepozitarii autorizaţi, urmând a-l comercializa’, precizează un comunicat al IPJ Mureş.

Potrivit documentului, până la această oră, într-unul dintre locurile în care au fost efectuate percheziţiile s-a identificat şi ridicat în vederea confiscării cantitatea de 200 de litri de motorină.

La acţiunea de miercuri au participat peste 100 de poliţişti, iar 16 din cele 27 de percheziţii au fost efectuate în judeţul Mureş.AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.