6 medalii la Campionatul Național de Dans

Sibiul a găzduit în perioada 3-4 martie Campionatul Național de Dans. Având o puternică susținere prin Clubul Dansul Viorilor din Reghin, județul Mureș a reușit din nou să intre pe harta dansului național. La secțiunea Latino, în grupa de vârstă 19-35 de ani, cuplul Mirona Toncean (fostă Gliga) – Ciflicli Roman de la Dansul Viorilor s-a plasat pe primul loc. La aceeași categorie cuplul  Boie Bogdan – Rybina Kseny, de la același club, s-a clasat pe locul 9.

La grupa de vârstă 16-18 ani, secțiunea Latino, cuplul Moldovan Paul Adrian – Tatar Cristina, de la Dance Art – Clubul Sportiv Scolar Tîrgu-Mureș s-a clasat pe primul loc. Tot la secțiunea Latino, tot de la Dance Art – Clubul Sportiv Scolar Tîrgu-Mureș, dar la grupa de vârstă 12-13 ani perechea Szollosi Evelyn – Pastor Bogdan s-a clasat pe a treia treaptă a podiumului (la fel și la secțiunea standard), iar perechea Herciu Alex – Cheteles Ariana s-a clasat pe locul 5. Același club a dat campionii naționali și la categoria de vârstă 10-11 ani, prin rezultatul remarcabil al perechii Cioloca Paul – Bacos Antonia. Cuplul a reușit și o clasare pe locul 5 la secțiunea standard.

Iar dacă vorbim de secțiunea standard, nu putem să nu amintim și de cealaltă vedetă a dansului mureșean, Rareș Cojoc, care s-a clasat pe primul loc la grupa de vârstă 19-35 de ani, făcând pereche cu Timus Tatiana.

Cătălin Hegheș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.