6 percheziții domiciliare, 3 persoane reținute și 2 feluri de droguri ridicate

100 doze de LSD, aproximativ 20 gr. haşiş, grindere, microcântare şi alte obiecte folosite la consumul de droguri au fost ridicate în vederea cercetărilor de către poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureş, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., în urma a 6 percheziţii desfăşurate  pe raza judeţului Mureş, pentru destructurarea unei grupări infracționale, specializată în trafic de droguri de mare risc.

 La data de 29 iulie a.c., respectiv 31 iulie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Tîrgu Mureş, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Tîrgu Mureş, au efectuat 6 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni la regimul drogurilor. În urma perchezițiilor, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea cercetărilor 100 doze de LSD, aproximativ 20 gr. haşiş, grindere, microcântare şi alte obiecte folosite la consumul de droguri.

3 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, ulterior pentru două dintre acestea s-a luat măsura arestului preventiv, iar pentru cea de-a treia a fost luată măsura controlului judiciar sub aspectul comiterii infracțiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

La acţiune au participat și jandarmi din cadrul din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” – Tîrgu Mureş.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, aflăm dintr-un comunicat IPJ Mureș.

EM

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.