7 puncte, 7 aprobări

article_40_49-300x225Consilierii reghineni au fost convocați de primarul Maria Precup în şedinţă extraordinară pentru joi,13 iunie, de la ora 15:00. Ordinea de zi a întâlnirii a cuprins 7 puncte. Primul proiect de hotărâre supus aprobării aleșilor locali (și aprobat) s-a referit la rectificarea Bugetului General al Primăriei pe acest an. Un alt proiect aprobat a fost cel pentru asocierea Reghinului în vederea constituirii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Valea Mureșului”.

Consilierii s-au pronunțat și asupra aderării comunei Secuieni din județul Harghita la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Aqua Invest Mureș. De asemenea, ei au decis componența delegației care va participa luna aceasta la evenimentul ,,Zilele Orașului Lubaczow”, din Polonia și alocarea sumei de 12.000 de lei pentru o deplasare a formației de dansuri populare ,,Doina Mureșului” din Reghin. Ansamblul a fost invitat să participe la Festivalul Internațional de folclor „Sun”, organizat la sfârșitul acestei luni în localitatea Ohrid din Republica Macedonia.

Ultimul punct de pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de joi s-a referit la organizarea Licitației publice cu strigare în vederea ocupării domeniului public pentru Parcul de Distracții cu ocazia manifestărilor dedicate Zilelor municipiului Reghin și aprobarea Caietului de sarcini, și acest proiect de hotărâre a fost aprobat de consilierii locali.

Emeșe Ardelean

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.