8 medalii de la "Special Olympics" Craiova

DSCF0662Sportivii Fundaţiei Alpha Transilvană s-au întors cu rezultate notabile de la Jocurile Naţionale „Special Olympics”, ediţia 2014, desfăşurate la Craiova între 6 şi 9 iunie.

Astfel, Nagy András a obţinut trei medalii de aur la probele de înot 25 m şi 50 m respectiv la alergare de 50 m. Laura Heghieş a repetat performanţa din 2013 obţinând aurul la atletism şi medalia de argint la proba de badminton.

Graţie echipei formate din Kacso Judit şi Daniela Gligor, sportivii Fundaţiei Alpha Transilvană şi-au mai trecut în palmares o medalie de argint la badminton. Cele două sportive au mai obţinut câte o medalie de bronz şi în cadrul probei de atletism. Sportivii Fundaţiei Alpha Transilvană s-au întors acasă cu 8 medalii, depăşind astfel performanţele de la ediţia precedentă.

Jocurile Naţionale „Special Olympics” reprezintă un eveniment organizat de Fundaţia Special Olympics România, care adună la start sute de sportivi cu dizabilităţi.

„Fundaţia Alpha Transilvană aduce mulţumiri companiei Hirschmann Romania pentru susţinerea cheltuielilor de transport şi participare la Jocurile Naţionale Special Olympics 2014”, menţionează Vargancsik Iringó, director program Fundaţia Alpha Transilvană într-un comunicat dat publicităţii.

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.