A apărut PUNCTUL 610!

Analiza cazului ce a bulversat întregul oraş o găsiţi sub titlul „Dr. Benedek Orsolya n-a mai fost găsită în viaţă”. Detalii în pagina 3.

„Moş Crăciun a fost clonat” este opinia subsemnatei, la care aş mai adăuga că Moşii ar fi fost mai veseli şi copiii deasemenea, dacă cei doi ar fi avut iniţiativa să ofere o mică atenţie, o bomboană, un abţibild celor care s-au plimbat cu căruţa trasă de căluţul alb! Detalii în pagina 1.

În pagina 2 găsiţi ştirile care pun punctul pe i, detalii despre calendarul „Papiului” semnate de Titi Dălălău. Tot din această pagină aflaţi cine a fost distins cu Punctul Alb şi cine a primit Punctul negru!

Evenimentul ultimelor zile a însemnat vizita tenismenului Horia Tecău la Băla şi Tîrgu Mureş. Relatarea intitulată „Horia Tecău, dovada că prin lectură poţi ajunge om mare”, semnată de Titi Dălălău o găsiţi în paginile 3 şi 4.

Pagina de Reghin relatează despre Festivalul de datini şi obiceiuri ce s-a desfăşurat în weekendul ce a trecut, despre Fabrica de încălţăminte distrusă de flăcări şi despre colindătorii aşteptaţi la Primăria reghin. Detalşii semnate de Imola Grama în pagina 6.

De la Luduş transmite AI Borgovan despre „Prezenţă record în Topul firmelor,ştirile care pun punctul pe i şi paşi spre educaţia parentală.Detalii în pagina 7.

Pagina dedicată sportului anunţă rezultatele obţinute de sprtivii mureşeni la Campionatul Mondial de culturism şi fitness, la campionatul Mondial de şah, precum şi locul obţinut de un canotor mureşean în Top 10 al canotorilor. cristina Vancea relatează despre acţiunea caritabilă de Super Moş Crăciun a BCMureş. Detalii în pagina 8.

Pagina de Sighişoara aduce programul evenimentelor organizate cu ocazia Târgului de Crăciun în perioada 21-28 decembrie, despre expoziţia de arhitectură şi seara de colinde. Detalii semnate de Cristina Vancea în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu despre Zilele Psihiatriei Târnăvene, despre spectacolul Florile Dalbe şi o lansare de carte în 28 decembrie, ce va avea loc la Hotel Continental. Despre autor şi carte, detalii tot în pagina 11.

Paginile dedicate judeţului Harghita vorbesc despre atragerea turiştilor în judeţ, concertul de binefacere „Gala Novak” ce va avea loc la Miercurea Ciuc, precum şi părerea cercetătorilor români despre Istoria Ţinutului Secuiesc”. detalii în paginile 12-13.

Cei care doresc să cumpere apartamente, imobile sau terenuri scoase la licitaţie au la dispoziţie anunţurile executorilor judecătoreşti în paginile 14 şi 15.

Lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.