A apărut PUNCTUL promis, cu nr. 609

Ediţia cu nr.609 a săptămânalului de Mureş şi Harghita a ajuns pe tarabe. Opinia subsemnatei, din  pagina 1,  după cum sugerează şi titlul se referă la dilema alegătorului în prag de alegeri: „Vorba e…eu pentru cine votez?”

PUNCTUL ALB din această ediţie a fost acordat Universităţii de medicină şi Farmacie (UMF) Tîrgu Mureş, iar  PUNCTUL NEGRU unor farsori. Aflaţi din pagina 2 despre ce este vorba!

Din analiza ce dă capul de ziar reiese  că „Gara Tîrgu Mureş e aproape de finalizare”, dar să nu vă bucuraţi prea tare, căci…”Viitorul căilor ferate mureşene nu pare luminos”. Detalii în paginile 2-3 semnate de Titi Dălălău.

Răsfoind în continuare săptămânalul PUNCTUL,  puteţi afla cine este „Agentul 245”dintr-un articol al subsemnatei intitulat „Agentul 245” rupe tăcerea discret. Detalii în pagina 5.

Ca de obicei, pagina dedicată municipiului Reghin, este semnată de  Imola Grama. Despre „Expoziţia arhitecţilor”, alternativă ecologică la jucăriile oferite de Moşii din Decembrie şi evenimentul intitulat „Fulgi de nea” găsiţi detalii în pagina 6.

Din oraşul Luduş transmite AI Borgovan ştirile care pun punctul pe i, şi un amplu articol despre Zâna Bună a concursului „Cel mai frumos brad de Crăciun”. Detalii în pagina 7.

Din pagina de sport aflăm că ASA ar putea fi exclusă din Liga 1. Detalii în pagina 8.

Pagina dedicată municipiului Sighişoara aduce ştiri despre Concerte pentru sighişoreni, Căsuţe de lemn gratuite pentru comercianţi, Căştigătorii concursului de dans, Steluţele dansului, programul farmaciilor deschise noaptea, Vox Animi. Detalii semante de Cristina Vancea în pagina 10.

De la municipiul Târnăveni aflăm că Moş Nicolae a împărţit daruri copiilor, iar cântăreaţa de muzică populară Adelina Morar răspunde întrebărilor într-un interviu semnat de Mircea Barbu. Detalii în pagina 11.

Pagina dedicată judeţului Harghita prezintă Tricolorul cusut pe 800 de insigne de grupul „Şezătoare Miercurea Ciuc”pentru Ziua Naţională a României. Detalii în pagina 13.

Din paginile de publicitate puteţi afla programul „Curăţeniei generale de toamnă” pentru zilele 12 şi 13 decembrie., detalii despre Revelionul persoanelor vârstnice, programul de la Evidenţa Populaţiei şi anunţul executorului judecătoresc din Miercurea Ciuc pentru scoaterea la vânzare prin licitaţie publică a unui imobil şi bunurile supuse executării. Detalii în pagina 14.

Lectură plăcută!

EM

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.