A doua ediție a Balului Strugurilor, la Reghin, se apropie

 

Reghinul va găzdui, în data de 14 octombrie, „Balul Strugurilor”. Evenimentul va avea loc la un restaurant din oraş, în organizarea Asociaţiei Persoanelor cu Dizabilităţi Locomotorii din Mureş, în parteneriat cu  Organizaţia Pro Karma din Tîrgu Mureş, Asociaţia Provivere din Reghin, și cu spijinul Primăriei şi Consiliului Local Reghin.

Asociaţia Persoanelor cu Dizabilităţi Locomotorii din Mureş a fost înființată în anul 1990, cu scopul de a apăra drepturile persoanelor cu dizabilități. Are membri din tot județul, fiecare membru plătind o cotizație.

„Scopul manifestării din Reghin este incluziunea persoanelor cu dizabilități în viața social-culturală prin creșterea gradului de toleranță a societății față de aceste persoane și reducerea riscului de marginalizare sau excludere socială a lor. Din 2013, de când sunt președinte, mi-am dorit să avem contact și cu membrii din orașul dumneavoastră. Și în acest an, ca și anul trecut, am primit sprijin din partea autorităților locale pentru organizarea acestui eveniment. Așteptăm cu drag fiecare membru și nu numai, la bal poate participa oricine dorește. De altfel, pe tot parcursul anului încercăm să venim în sprijinul persoanelor cu handicap, avem încheiat un parteneriat cu comisia de expertiză, asfel încât putem ajuta doritorii”, a declarat președintele APDL Mureș, Szabó Enikő.

 

GRAMA IMOLA

 

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.