A facut scandal cu o armă deţinută ilegal

pistol-blackwater-bw1911-5

La data de 14 noiembrie 2016, poliţiştii Secției de Poliţie Rurală Zau de Câmpie, au fost sesizați prin 112, de către o persoană de sex masculin, din localitatea Miheşu de Câmpie, despre faptul că tatăl său, un bărbat, de 42 de ani, a provocat un scandal în familie.
La câteva minute de la apelul înregistrat, poliţiştii au fost sesizați de o altă persoană, că acelaşi bărbat a intrat într-un magazin, din apropierea locuinţei sale, cu o armă neletală în mână şi i-a ameninţat pe angajaţi cu acte de violenţă.
La fața locului, în urma intervenției poliţiştilor, bărbatul a fost imobilizat și a fost deposedat de arma neletală cu aer comprimat.
Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că arma cu aer comprimat era deţinută în mod ilegal şi a fost ridicată de poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi Substanţe Periculoase.
Bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, violenţă în familie şi ameninţare.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.