A furat două motociclete din Ungheni

Un bărbat, din judeţul Alba, este cercetat de poliţiştii de investigaţii criminale din judeţul Mureş, pentru furtul a două motociclete şi a unei semiremorci, în valoare de 20.000 de euro.

La data de 23 iunie 2016, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş au fost sesizaţi de către un bărbat, din localitatea Tirimia, judeţul Mureş, cu privire la faptul că în noaptea de 22/23 iunie 2016, persoane necunoscute au pătruns în incinta atelierului de reparaţii motociclete, pe care îl deţine în oraşul Ungheni, de unde au sustras două motociclete.

În fapt, în interiorul atelierului de reparaţii, s-ar fi pătruns prin forţarea uşii de acces şi s-ar fi sustras două motociclete de tip enduro şi o semiremorcă, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 20.000 de euro.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că persoana bănuită de comiterea furtului este un bărbat, de 39 de ani, din judeţul Alba.

La data de 13 iunie 2017, faţă de bărbatul în cauză a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale, urmând ca acesta să fie trimis în judecată în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.