A furat un sac de telefoane

În data de 16.02.2017, în jurul orei 01:00, echipajele de jandarmi și polițiști din municipiul Reghin au fost sesizate de către Poliția Locală Reghin, asupra faptului că în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Gării, în momentul apariției patrulei, trei persoane cu un comportament suspect au fugit prin Parcul Tineretului, abandonând un sac de rafie în care se aflau telefoane mobile de diferite mărci.
La faţa locului au fost dirijate echipaje mixte formate din poliţişti şi jandarmi, precum şi o patrulă independentă de jandarmi.
La ora 01:20, patrula de jandarmi a observat două persoane suspecte pe malul Canalului Morii în cartierul Liberăţii, care au fost somate să se oprească. Deoarece acestea nu s-au supus somației, unul dintre jandarmi a făcut uz de armă, trăgând cu pistolul din dotare un foc în plan vertical; unul din suspecţi s-a supus somaţiei, celălalt reușind să fugă.
Suspectul reținut, în vârstă de 37 de ani, a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Reghin, unde a recunoscut că este autorul furtului. La inventarierea bunurilor din sacul de rafie au fost identificate 67 de telefoane mobile sigilate.
În urma cercetărilor efectuate de echipa operative, s-a constatat faptul că în noaptea de 15/16.02.2017, prin forţarea uşii de evacuare în caz de incendiu cu un levier, s-a pătruns într-un magazin de electronice din municipiul Reghin, de unde au fost sustrase telefoanele mobile .
Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.
Jandarmii au întocmit documentele legale de constatare a infracțiunii de ”furt calificat”, faptă prevăzută de art. 228 alin.1, 229 alin.1 lit.b) şi d) din Codul Penal.
Documentele întocmite de jandarmi au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliției municipiului Reghin în vederea continuării cercetărilor.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.