A început petrecerea la Festivalul Medifun

medifunMedifun Survivor a reunit ieri la start 17 echipe, de minim 20 de studenţi, care vor concura între ele, timp de cinci zile, la probe sportive, de aventură, de creativitate şi probe surpriză. Devenit deja o tradiţie la Tîrgu-Mureş, MediFun va avea la ediţia din 2013 o participare record, de 655 de studenţi, aproape dublu faţă de anul trecut. Tema de anul acesta este „supravieţuirea”, astfel că festivalul ia denumirea Medifun Survivor. Programul este construit pentru a provoca studenţii la diferite probe după un scenariu adaptat temei. În plus, o noutate este şi creşterea perioadei de derulare a evenimentului cu o zi în plus.

MediFun Survivor a  început ieri la ora 18:00, cu tradiţionala petrecere de la căminele studenţeşti, urmată apoi de parada echipelor, care a defilat spre Piaţa Teatrului. De acolo, participanţii au fost transportaţi la prima locaţie secretă, în afara oraşului, unde se va campa timp de două zile – o altă premieră la MediFun. Vineri, studenţii participanţi revin în oraş, unde-i aşteaptă alte probe pe timpul zilei şi petreceri în timpul nopţilor.

Medifun este un festival studenţesc organizat în mod tradiţional la finalul sesiunii de vară, de către Liga Studenţilor Tîrgu-Mureş, cea care reprezintă studenţii de la Universitatea de Medicină şi Farmacie Tîrgu-Mureş. Prima ediţie a avut loc în anul 2000, iar de atunci s-a transformat adresându-se în prezent tuturor studenţilor din Tîrgu-Mureş şi nu numai.

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.