A noua victimă din Ungaria a fost identificată

A noua persoană care a murit în accidentul din Ungaria a fost identificată joi, potrivit reprezentanţilor Prefecturii Mureş, fiind vorba despre un bărbat din Iernut. Cei circa 16 copii rămaşi orfani primesc consiliere psihologică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Subprefectul judeţului Mureş, Nagy Zsigmond, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că doar joi a fost informat cu privire la identitatea celei de-a noua persoane care a murit, marţi, în accidentul din Ungaria, fiind vorba despre un bărbat din Iernut, care nu are copii.

”Ar fi vorba despre un cetăţean din localitatea Lechinţa, care aparţine de oraşul Iernut. Am vorbit cu cei de la asistenţa socială din Iernut. (…) Oamenii sunt la evaluări”, a spus Nagy Zsigmond.

Potrivit subprefectului de Mureş, din datele pe care le are la această oră, 16 copii au rămas orfani, unii de tată, iar alţii şi de mamă, după ce şapte bărbaţi şi două femei au murit în accident.

”Copiii sunt consiliaţi, a fost şi un psiholog la ei şi chiar au nevoie de consiliere psihologică”, a mai spus Nagy Zsigmond.

Cele nouă persoane care au murit în Ungaria se întorceau de la lucru din Slovenea, unde au muncit în agricultură.

Accidentul s-a produs după o coliziune frontală între un camion şi microbuzul în care se aflau românii după ce şoferul maşinii de transport de persoane a intrat pe contrasens în timp ce făcea live pe facebook.

Mediafax

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.