A spart un magazin pe Gheorghe Doja

Poliţiştii de investigaţii criminale ai Compartimentului „Furturi cu mod de operare” din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Mureş, în urma investigaţiilor efectuate, au identificat un tânăr de 27 de ani din Tg. Mureş, bănuit de faptul că, la data de 3 decembrie a.c., ar fi comis un furt dintr-un magazin alimentar de pe strada Gheorghe Doja din Tg. Mureş.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, la data de 3 decembrie a.c., între orele 22.00-23.00, prin spargerea unui geam, tânărul ar fi pătruns în magazin de unde ar fi sustras pachete cu ţigări şi o cutie metalică cu bani.

La data de 21 decembrie a.c., tânărul a fost depistat în Piaţa Gării din Tg. Mureş de către poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Tg. Mureş.

La aceeaşi dată, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat, în cursul zilei de azi, Judecătoriei Tg. Mureş, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Mureş.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.