Academia Sighișoara demarează la 1 august

Academia Sighișoara este un festival internațional pentru tineri muzicieni din întreaga lume. Un loc de întâlnire și dialog, o platformă de artă contemporană, aducând la un loc tinere talente și mentori de calibru internațional. Ajunsă la ediția 24, Academia Sighișoara își va deschide și în 2017 porțile atât pentru publicul larg cât și pentru specialiști din țară și străinătate. În perioada 1-14 august, în cetatea medievală Sighișoara, vor avea loc concerte, cursuri de măiestrie și ateliere de creație susținute de profesori, artiști și tineri muzicieni din țări precum Elveția, România, Germania, Spania, Finlanda, Austria, Canada, etc.
Evenimentul, organizat de Asociația Cultura Viva Sighișoara în parteneriat cu Liceul Teoretic „J. Haltrich”, Școala Gimnazială „Miron Neagu”, Fundația Cultural-Științifică „Gaudeamus” este finanțat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sighișoara și de Administrația Fondului Cultural Național și sprijinit de AzoMureș și Ambasadele Elveției și Spaniei la București.

Pe această cale dorim să vă invităm să deveniți partenerii noști media și să ne susțineți în demersul de promovare a unui eveniment cultural de tradiție în Județul Mureș și Municipiul Sighișoara.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.