Accident cumplit între un autocar, autocamion şi un autoturism

Un accident între un autocar, un autocamion şi un autoturism, în urma căruia au rezultat cinci răniţi uşor, s-a produs, joi după-amiază, pe Drumul European 60, în zona localităţii mureşene Saschiz, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ‘Horea’ al judeţului Mureş.

Din primele informaţii de la faţa locului, rezultă că din cauza carosabilului umed autocarul a derapat într-o curbă şi a acroşat un autocamion şi un autoturism.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Andreea Pop, a declarat, pentru AGERPRES, că în urma accidentului rutier produs pe Drumul European 60, în zona localităţii Saschiz, între un autocar, un autocamion şi un autoturism, a rezultat rănirea uşoară a cinci persoane.

‘Din primele verificări la faţa locului reiese faptul că autocarul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, pătrunzând pe contrasens unde s-a tamponat cu un autocamion. A rezultat rănirea uşoară a doi şoferi, de pe autocar şi de pe autocamion, şi a altor trei pasageri din autocar. Autoturismul, care nu a mai putut evita impactul, a suferit doar pagube materiale’, a declarat Andreea Pop.

Circulaţia rutieră pe Drumul European 60, în zona localităţii Saschiz, este blocată.

AGERPRES

Foto: Runcan Ovidiu Cristian

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.