Accident rutier cu patru victime

news_image_226001_23151_largeŞoferiţa unui autoturism a pierdut controlul direcţiei de mers în această dimineaţă pe DN 15 E 60 pe raza localităţii mureşene Ungheni şi a intrat în gardul unui imobil. Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Mureş, comisar-şef Lucian Archiudean, pe carosabil se aflau urme de rapiţă ceea ce a şi fost una din cauzele pierderii direcţiei de mers. În prezent se efectueză cercetări la faţa locului, dar traficul rutier în zonă nu este întrerupt, potrivit unui comunicat al IPJ Mureş.
update
„Pe DN 15 E60, în apropierea localităţii Ungheni, P.P., de 43 de ani, din Tg. Mureş, jud. Mureş, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, pe fondul neasigurării corespunzătoare a mărfii transportate, respectiv sămânţă de rapiţă, aceasta s-a împrăştiat pe partea carosabilă.
În urma dispersării mărfii transportate, o tânără, de 28 de ani, din localitatea Livezeni, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă.”, potrivit precizărilor în legătură cu accidentul de ieri.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.