Accidente din cauza vitezei şi neacordării de prioritate

accident-autoTârgu Mureş, str. Budiului, 17 octombrie ora 13.44, în dreptul unui imobil, un elev de 18 ani din localitatea Tirimia cu un autoturism marca Renault, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţ.
În urma accidentului, o elevă, de 15 ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale grave.
Sângeorgiu de Pădure, pe DN 13 A, 17 octombrie ora 17.57, un bărbat de 33 de ani, din satul Culpiu, cu o autoutilitară tracta o semiremorcă, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, în condiţii de ploaie, semiremorca a derapat pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 39 ani, din satul Săcăreni.
În urma accidentului, conducătorul autoturismului a decedat, două persoane din autoturism au fost rănite grav şi alte două victime au fost rănite uşor.
Vânători, în afara localităţii, pe DN 13 E60, 17 octombrie ora 20.27, un tânăr de 27 ani, într-o curbă deosebit de periculoasă, pe o ploaie torenţială, a intrat în derapaj, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a tamponat de un bloc de beton.
În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare.
Târgu Mureş, str. Gheorghe Doja, 19 octombrie ora 07.23, un tânăr, de 28 de ani, cu o autoutilitară marca Mercedes, pe fondul neacordării de prioritate auto la efectuarea virajului spre stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Volkswagen, condus regulamentar din sens opus de un bărbat, de 24 ani, din Tîrgu Mureş.
În urma accidentului, un pasager din autoturism a fost rănit grav iar conducătorul autoutilitarei a fost rănit uşor.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.