Accidente rutiere

# La data de 27.04.2017, ora 18.50, pe DN 13/E60, la km 164+800 m, în localitatea Corunca, un tânăr, de 27 de ani, din Târgu Mureş, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în timpul mersului, a intrat în coliziune cu partea din spate a altui autoturism, condus în aceeaşi direcţie de un bărbat, de 63 de ani, din Satu Mare.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei, care se afla ca pasager în autoturismul condus de bărbatul, din Satu Mare.

#La data de 27.04.2017, ora 17.04, pe DJ 151 D, la km 6 + 200 m, în localitatea Ilieni un bărbat, de 50 de ani, din comuna Găleşti, judeţul Mureş, în timp ce conducea o autoutilitară, pe fondul circulaţiei pe sens opus, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format dintr-o autoutilitară care tracta o semiremorcă, ansamblu condus regulamentar din sensul opus de un bărbat, de 36 de ani, din judeţul Covasna.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, de 50 de ani, din comuna Găleşti, judeţul Mureş.

#La data de 27.04.2017, ora 1207, pe str. Ierbuşului, din localitatea Reghin, un bărbat, de 30 ani, domiciliat în municipiul Reghin, pe fondul neacordării priorităţii de trecere, a acroșat un minor, de 10 ani, aflat în traversarea străzii, prin loc semnalizat corespunzător prin indicatoare, fără marcaj aplicat pe partea carosabilă.

În urma accidentului minorul a fost rănit uşor.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.