Accidente rutiere


#La data de 30.03.2017, ora 18.15, pe strada Cutezanței, din Tîrgu Mureş, un bărbat, de 60 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neacordării de prioritate a accidentat ușor un pieton, de 10 ani, care s-a angajat în traversarea străzii, pe lângă bicicletă, pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător.
Cercetările sunt continuate pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

#La data de 30.03.2017, ora 14.19, pe str. Aurel Filimon , din localitatea Tîrgu Mureș un bărbat, de 66 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță în timpul mersului , a intrat în coliziune alt autoturism condus regulamentar de un tânăr, de 28 de ani, din judeţul Brașov.

Conducătorul auto, de 66 de ani, a fost testat cu etilotestul care i-a indicat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a bărbatului, de 66 de ani, din localitatea Tîrgu Mureș, judeţul Mureş.

#La data de 30.03.2017, ora 11 20, un bărbat, de 48 de ani, din comuna Aluniş, sat Fiţcău, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat un pieton, de 48 de ani, din Reghin, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, marcată si semnalizată corespunzător.

În urma accidentului, pietonul a fost rănit uşor.

#La data de 30.03.2017, ora 1022, pe str. Pomilor, din municipiul Reghin, o femeie , de 37 ani, domiciliată în comuna Ideciu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia str. Autobuzului spre str. Nucului, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus regulamentar de către un tânăr, de 23 ani, domiciliat în comuna Petelea.

În urma accidentului rutier o femeie, de 61 de ani, a fost rănită uşor.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.