Accidente şi infracţiuni rutiere

În data de 04.07.2017, ora 10.24, pe strada Predeal, din municipiul Tîrgu Mureș, un bărbat, de 61 ani, din Cristești, cu un autoturism, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers a intrat în coliziune cu un vehicul destinat exclusiv tragerii cu mâna condus de o femeie, de 50 ani, care nu folosea corespunzător partea carosabilă.
În urma accidentului femeia a fost rănită ușor.

În data de 04.07.2017, ora 12.02, la intersecţia str. Gheorghe Doja cu Bulevardul 1848, din Tîrgu Mureş, un bărbat, de 66 ani, cu un autoturism, a pătruns pe culoarea roşie a semaforului electric, moment în care a acroşat un motociclu, condus regulamentar de către un bărbat, de 37 de ani.

Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Infracţiuni rutiere

6 infracţiuni rutiere au fost constatate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş în ultimele 24 de ore. 4 conducători auto au fost depistaţi în trafic în timp ce conduceau fără permis, un conducător auto avea permisul de conducere suspendat iar altul conducea sub influenţa alcoolului.

La data de 04.07.2017, poliţiştii au oprit în trafic, în localitatea Voivodeni, un autoturism, condus de către un bărbat, de 47 de ani.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se află sub influența alcoolului.

În aceeaşi zi, poliţiştii Secției nr. 2 Band în timp ce efectuau controlul și supravegherea traficului rutier pe drumul comunal Șăulia, au oprit un autoturism condus de către un bărbat, domiciliat în comuna Șăulia, care nu poseda permis de conducere iar numerele de înmatriculare provizorie, aplicate autoturismului au expirate din data de 20.01.2017.

La data de 05.07.2017, ora 0010, poliţiştii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Deda, au oprit pe drumul comunal Valea Bistrei o autoutilitară condusă de un tânăr, care nu deţine permis de conducere.

La data de 04.07.2017, ora 12.54, poliţiştii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Petelea, Postul de Poliție Hodac, au fost sesizați cu privire la faptul că în centrul satului Hodac, a avut loc un eveniment rutier fără victime.
La fața locului, poliţiştii au constatat faptul că evenimentul rutier în care au fost implicate două autoturisme, a fost soldat cu pagube materiale iar unul dintre conducătorii auto nu avea permis de conducere.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

La data de 04.07.2017, pe raza comunei Hodac, poliţiştii au identificat un tânăr, de 25 de ani, care conducea o autoutilitară cu permisul de conducere suspendat.
Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei drept de conducere a fost suspendat.

În aceeaşi perioadă, poliţiştii au depistat pe DN 16, în localitatea Filpișu Mare, un autoturism, condus de un bărbat din aceeaşi localitate care nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul.

Foto: Zoltan Ujvary

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.