Accidentele zilei de miercuri

#La data de 14.06.2017, ora 17:06, pe str. Libertăţii, din municipiul Tîrgu Mureş, un tânăr, de 22 de ani, din comuna Zau de Cîmpie, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, pe fondul altor preocupări în timpul mersului, a părăsit partea carosabilă spre dreapta, intrând intr-un stâlp de iluminat public după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
În urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare.

#La data de 14.06.2017, ora 15.41, în municipiul Tg. Mureș, la intersecția străzilor Livezeni cu Între Movile, un bărbat, de 51 de ani, domiciliat în localitatea Livezeni, în timp ce conducea o autoutilitară, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente față de vehiculul care circula în fața sa, a intrat în coliziune cu partea din spate dreapta a unei alte autoutilitare conduse de un tânăr, de 25 de ani.
În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere din prima autoutilitară.

Abateri la regimul rutier

La data de 14.06.2017, ora 18.45, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică – Poliția Municipiului Reghin, au oprit pe strada Teilor, din Reghin, un autoturism condus de către un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Băiţa.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției, s-a stabilit faptul că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, iar autoturismul condus avea inspecţia tehnică periodică expirată, din data de 10.12.2014
Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Foto: Info Trafic

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.