Acțiunea „Azi sunt profu de sport!” din județul Mureș poposește, din nou, în mediul rural!!

Sute de copii din comuna Deda, dar și din comuna Suseni, vor primi, gratuit, în această săptămână, la fel ca și cei din comuna Râciu, Revista Junior Sport Mureș. În prezența doamnei Lucreția Cadar – Primar al comunei Deda, Alin Romulus Păcurar va susține, joi 22 februarie de la ora 12, ora de sport cu elevii din comuna Deda, iar în prezența domnului Mircea Mariș – Primar al comunei Suseni, Traian Bendorfean va susține vineri 23 februarie ora de sport cu elevii din comuna Suseni. Ca o frumoasă surpriză, am aflat că la ora de educație fizică și sport din comuna Suseni, domnul primar ar fi invitat să participe și părinții elevilor, iar organizatorii acțiunii vor proiecta cu un videproiector câteva momente de la Gala „Născut pentru Sport”, acțiune inițiată de Asociația Junior Sport și desfășurată pe 9 decembrie 2017 (evenimentul poate fi vizionat integral aici: https://www.youtube.com/watch?v=sA60YvytCjs&t=3338s)

Cei doi mari sportivi, luptătorul Alin Romulus Păcurar, cât și fotbalistul Traian Bendorfean, sunt …profi de sport pentru a doua oară – Alin a mai susținut o oră de sport și a oferit reviste elevilor din Reghin, iar Traian celor din comuna Râciu. Și în cazul acțiunilor din această, ca și până acum, copiii se vor bucura de frumoase și spectaculoase demonstrații sportive de lupte și fotbal.

Acțiunea „Azi sunt profu tău de sport!” va continua până și restul de aproape 6000 de exemplare din Revista Junior Sport Mureș editate și tipărite cu sprijinul Consiliului Județean Mureș și al administrațiilor locale din localitățile Reghin, Iernut, Luduș, Ungheni, Sărmașu, Deda, Râciu, Batoș, Răstolița, Solovăstru, Rușii Munți, Suseni, Iclănzel, Ibănești și Voivodeni, vor fi distribuite gratuit elevilor din acest județ.
Acțiunea „Azi sunt profu tău de sport!” face parte din Caravana Junior Sport – proiect național, prima oprire Mureș, proiect inițiat și demarat de Asociația Junior Sport din august 2017, în cadrul căruia Consiliul Judetean Mures este partener principal. Atât Revista Junior Sport Mureș, cât și acțiunea „ Acțiunea „Azi sunt profu tău de sport!”, care este organizată în numele Asociației Junior Sport de către Asociația Sportul Pentru Toți Reghin, beneficiază de susținerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș, a Inspectoratului Școlar Județean Mureș și a Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș.
Acțiunea „Azi sunt profu tău de sport!” este deja inițiată și organizată de către Asociația Junior Sport de peste 2 ani, în București (unde deja a ajuns la cea de-a doua ediție), iar orele de educație fizică și sport au fost susținute de mari sportivi români, care au promovat și promovează și sub această formă, beneficiile educației fizice și sportului în rândul copiilor.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.