Aeroportul se închide temporar de duminică

aeroport, targu muresÎncepând de duminică, 15 septembrie 2013 ora 20.00 şi până în data de 22 septembrie 2013, ora 12.00 traficul aerian la Aeroportul Internațional „Transilvania” Târgu Mureș va fi întrerupt pentru efectuarea lucrărilor de reparații curente la supraafeţele de mişcare (pista de aterizare decolare, calea de rulare B şi platforma de parcare aeronave B).

Operatorii aerieni care îşi desfăşoară activitatea la Aeroportul Internațional „Transilvania” Târgu Mureș au fost anunţaţi din timp legat de perioada de efectuare a acestor reparaţii curente. Companiile aeriene Tarom şi Wizz Air au decis divertarea zborurilor din această perioadă la Aeroportul din Cluj Napoca iar operatorul irlandez Ryanair şi-a suspendat zborurile în perioada menţionată.

În intervalul 15 septembrie a.c. ora 20.00 şi 22 septembrie a.c. ora 12.00, Conducerea Aeroportului „Transilvania” recomandă pasagerilor să contacteze companiile aeriene de la care şi-au achiziţionat biletele de avion, pentru a evita orice fel de neplăceri şi pentru a obţine toate informaţiile necesare.

Sursa: Aeroportul Transilvania Tîrgu-Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.