Aeroportul Târgu Mureş a realizat…un sondaj

Aeroportul Internațional ”Transilvania” Tîrgu Mureș continuă pregătirile pentru relansarea activității aeroportuare. „Pe lângă lucrările tehnice, care rămân primordiale, atenția se îndreaptă în permanență către pasageri și nevoile lor” precizează conducerea într-un comunicat de presă.

Așadar miercuri, 21 iunie 2017, a fost lansat pe pagina www.aeroportultransilvania.ro, sondajul care va ajuta conducerea Aeroportului Internațional ”Transilvania” Tîrgu Mureș să vină în întâmpinarea cerințelor pasagerilor care aleg să călătorească cu avionul.

”Pasagerii, siguranța și confortul acestora, precum și gradul lor de așteptare legat de serviciile pe care le oferim se află în atenția noastră permanentă. Ne dorim ca, odată cu refacerea pistei și atragerea unor noi companii aeriene, să putem oferi clienților Aeroportului Internațional ”Transilvania” Tîrgu Mureș noi destinații. Pentru a fi cât mai aproape de ei și pentru a putea răspunde cât mai eficient și cu celeritate solicitărilor primite, am lansat acest sondaj care sperăm că ne va oferi mai multe informații despre destinațiile și serviciile pe care clienții și le doresc din partea noastră. În acest sens, participarea lor activă în viitorul Aeroportului se poate materializa prin completarea acestui sondaj. Modalitatea de completare a chestionarului este foarte simplă și datele colectate ne pot ajuta foarte mult. Îi invit pe cei interesați să acceseze pagina de internet a Aeroportului, www.aeroportultransilvania.ro, unde au posibilitatea să completeze sondajul în limbile română, maghiară sau engleză.”, a declarat Peti Andrei, Președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional ”Transilvania” Tîrgu Mureș.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Sa deschis sau anca nu as dori sa aterizez cu avionu dela brussel an calitate de pasager multumesc anticipat

  2. Nu s-a deschis încă. Se lucrează la refacerea pistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.