Ai văzut PUNCTUL?

Politicienii noștri sunt din ce în ce  mai ”corecți politic”, afirmă Titi Dălălău în opinia semnată de el, cu detalii în pagina 1 a săptămânalului PUNCTUL,  ajuns la ediția cu numărul 659.

PUNCTUL ALB se acordă tuturor  copiilor cu ocazia sărbătorii Sfîntului Nicolae, iar PUNCTUL NEGRU tuturor celor care ar fi trebuit să se implice în reabilitarea scărilor care o iau la vale, și n-au făcut-o!

Articolul subsemnatei intitulat ”Cad scările! Pericol de explozie!” este o trecere în revistă a celor zece ani în care  mulți văd, puțini pricep și nimeni nu ia măsuri pentru a evita un eveniment ce se va lăsa cu rezultate catastrofale. Scările de la intrarea în bloc neancorate corespunzător încă din construcție  alunecă spre drum. Balustrada de beton e spartă, iar  branșamentul la gaz montat pe balustradă crește pericolul unei explozii  în cazul în care scările vor ceda. Detalii și imagini care vă pot afecta emoțional, în paginile 2 și 3.

O amplă analiză despre starea drumurilor județene și  ce spun autoritățile despre pregătirile pentru iarnă, le găsiți sub semnătura lui Titi Dălălău în pagina 4.

Același Titi Dălălău vă spune și cum stă județul  Mureș cu destinațiile turistice, cu detalii în pagina 5.

Pagina de sport semnată de Cristina Vancea scrie despre serile de șah de la Juvenes, rezultatul obținut de echipa de rugby la București, victoria handbalistelor la Rîmnicu Vîlcea și crosul pentru orfani ce va avea loc în 10 decembrie la Tîrgu Mureș. Detalii în pagina 6.

Un alt articol al subsemnatei intitulat ”Omul străzii nu face cât un maidanez!” prezintă încercarea de a salva un om fără adăpost de frigul nopții. Detalii în pagina 7.

De la Reghin transmite Imola Grama  despre manifestările dedicate Zilei Naționale a României și seara de colinde din Iernuțeni. Detalii în pagina 8.

De la Luduș transmite Ioan A. Borgovan : știrile care pun Punctul pe i, metode de studiul fizicii și inaugurarea patinoarului din oraș asortat cu un spectacol folcloric. Detalii în pagina 9.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu: transport public modern, majorarea burselor pentru elevi, târg de crăciun, orașe înfrățite și premianți la table, cu detalii în pagina 11.

Cei care vor să cumpere case, terenuri, apartamente sau diferite bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțul executorilor judecătorești în pagina 10.

Lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.