AJOFM Mureș: sute de locuri de muncă, în Marea Britanie

Pe pagina de socializare a AJOFM Mureș se anunță faptul că firma Staffline Group PLC din localitatea Reading ( RG2 0PN ), aflată în comitatul Berkshire, regiunea South East England, Marea Britanie, oferă prin Reţeaua EURES România 150 locuri de muncă de operator depozit.

Descrierea locului de muncă: Activitatea presupune împachetarea de alimente de pe paleţi, care ulterior sunt expediate. Munca se realizează într-un depozit şi presupune o munca de echipă, fiind coordonată de către managerul echipei. Pachetele se încarcă şi se descarcă în, respectiv din vehicule, asigurându-se un preces fluent în depozit. Uneori sunt necesare acţiuni repetitive şi de ridicare grea şi plasare în cărucioare Muncitorii vor lucra cu unelte mecanizate şi nemecanizate.

Cerinţele locului de muncă: Experienţa nu este necesară, dar poate fi un avantaj. Se cer cunoştinţe de matematică simplă şi capacitate de coordonare.

Limbi străine: limba engleză nivel de bază şi mediu.

Salariul oferit este între 7.60 — 13.44 £ brut pe oră.

Durata contractului: Contractul de muncă este pe durată nedeterminată.

Alte beneficii: Depozitul are o cantină subvenţionată cu televizor, frigider, cuptor cu microunde. Există de asemenea vestiare. Echipa Staffline este disponibilă şi promptă în a rezolva toate solicitările care le vin. De asemenea, există acces la internet.

Mod de aplicare: Persoanele interesate de ofertă vor trimite C.V -ul model Europass în limba engleză la adresa de mail: marian.costin@staffline.co.uk; Tel : +447973822424, persoana de contact: Marian COSTIN.

Termen limită pentru aplicare: 30.10.2017.

Sursa AJOFM Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.