Al 15-lea titlu de Campion Naţional pentru Rareş Cojoc!

La Campionatul Național de Dans Sportiv 2017  pe Secțiuni, desfăşurat  în 4-5 martie la Iași, a fost jurizat exclusiv de arbitrii străini cu renume din cadrul WDSF (World Dance Sport Federation). Echipa de arbitri  formată din unii dintre cei mai titraţi specialişti din Anglia, Rusia, Germania, Italia, Polonia, Lituania, Ucraina, Bulgaria, Croatia, Ungaria, Franţta, Norvegia, Cehia , Spania, Macedonia, Olanda şi Serbia au desemnat şi  campionul la secţiunea dansurilor latino-americane. Iată ce a postat după aflarea rezultatelor tîrgumureşeanul Rareş Cojoc, care a obţinut cel de al 15-lea titlu de campion naţional:  „Winner of the 15th Romanian Championship title!  Le mulţumesc din suflet tuturor celor care au fost alături de mine în toţi aceşti ani şi fără de care nu aş fi ajuns niciodată în poziţia în care mă aflu astăzi:
Soţiei mele, care este nimic altceva decât cea mai înfocată susţinătoare a mea şi care este întotdeauna lângă mine, Oana Andreea Cojoc;
Antrenorilor: Catia Vanone, Vanone Giordano, Edita Daniute, Mirko Gozzoli;
Mircea Gavrila – fara tine nu aş fi revenit niciodată;
Cojoc Mihaela şi Liviu Cojoc – dragii mei părinţi care îmi sunt mereu alături, chiar dacă în seara asta au lipsit. Pentru prima oară, ce-i drept!
Felicitări tuturor perechilor cu care am împărţit ringul în seara asta!”

Felicitări, Rareş Cojoc!

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.