Aleea Stelelor şi înscrierea în Cartea Recordurilor se pregătesc la Zilele municipiului Târnăveni

Primăria municipiului Târnăveni va organiza ediţia 2017 a Zilelor municipiului Târnăveni sub egida recunoaşterii valorii unor personalităţi de marcă ale localităţii.

În acest context va fi realizat proiectul „Aleea Stelelor” precum şi atribuirea numelor unor personalităţi locale pentru două străzi din Târnăveni.

De asemenea se va încerca omologarea unui record Guiness World of Records prin cea mai mare formaţie de oameni care vor umple conturul unei ţări. În cadrul acestui proiect se va realiza conturul României, Târnăveniul având şansa de a intra în Cartea Recordurilor. La eveniment se estimează prezenţa celor mai importante publicaţii şi televiziuni naţionale, context în care se intenţionează invitarea la eveniment a unor nume de primă mărime a scenei româneşti.

Luând în considerare logistica tehnică necesară desfăşurării în bune condiţii a acestor evenimente, Consiliul Local Târnăveni va discuta în şedinţa de joi suplimentarea sumei alocată pentru Zilele municipiului Târnăveni, până la suma de 232.000 de lei, care va fi acoperită parţial din taxele de închiriere a domeniului public.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.