Alegeri în PSD Reghin

maria precup, consilieriPeste 300 de membri ai PSD Reghin şi-au ales joi, 21 martie, liderii locali pentru următoarea perioadă. Adunarea generală s-a desfășurat în Sala de festivităţi a Firmelor Gliga din Reghin şi s-a bucurat, pe lângă participarea celor 304 persoane cu drept de vot, şi de prezenţa a numeroase oficialităţi de la judeţ. Printre oaspeţi s-au aflat şi preşedintele interimar al PSD Mureş, deputatul Vasile Gliga, senatorul Alexandru Petru Frătean, preşedintele PSD Tîrgu-Mureş, Ştefan Someşan, deputaţii Florin Buicu şi Cristian Chirteş.

Maria Precup, preşedinte

Şedința a început imediat după ora 17 şi a ţinut mai bine de două ore. După discursurile invitaţilor, care au stârnit ropote de aplauzele, şi după prezentarea proiectelor viitoare ale organizaţiei, membri PSD au trecut la vot. Maria Precup a fost reconfirmată în funcţia de preşedinte PSD Reghin şi a spus celor prezenţi că deşi iniţial, în urmă cu câţiva ani, nu şi-a dorit această funcţie de conducere, acum îi place şi de aceea a candidat din nou ,,pentru că sunteţi extraordinari şi nu pot fără dumneavoastră”.

7 vicepreşedinți

În cadrul şedinței au fost aleşi, de asemenea, cei şapte vicepreşedinţi ai partidului. Este vorba despre: Gavril Danciu, Vasile Gliga, Gheorghe Horea, Mihai Pădurean, Ioan Ţeugea, Teofil Moldovan şi Gavril Ormenişan. Ca prim-vicepreşedinte PSD Reghin, a fost votat consilierul Ovidiu Marian, iar ca preşedinte de onoare Vasile Lihăt. Au mai fost aleşi Liviu Movilă în funcţia de secretar şi Octavian Peţan ca trezorier.

Cuvinte de laudă

Întrebaţi despre succesul în politică al doamnei Maria Precup invitaţii au avut doar cuvinte de laudă. ,,Este o celebrare a unor succese. Confirmă că se munceşte şi că oamenii cred în noi”, a declarat deputatul Vasile Gliga, iar senatorul Alexandru Petru Frătean şi-a încheiat declaraţia făcută ziariștilor spunând ,,A câştigat şi asta înseamnă că trebuie să continue!”

Emeșe Ardelean

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.