Alegerile de la UDMR Mureș, programate pe 21 martie

udmr cruConsiliul Permanent Teritorial al UDMR Mureș a decis data de organizare a alegerilor în organizația județeană, pe 21 martie. Anunțul oficial precizează:

Consiliul Permanent Teritorial al UDMR Mureş, constatând că organizaţiile locale, comunale, orăşeneşti, respectiv de circumscripţie au organizat adunările generale de reînoire a structurilor în cauză, anunţă pe data de 21 Martie 2013 adunarea generală judeţeană a UDMR Mureş. În temeiul hotărârii 1/2013 al Consiliului Reprezentanţilor Teritorial adunarea generală se constituie din: membrii CRT, consilierii judeţeni, 27 de delegaţi din partea Consiliul Consulatativ al Tinerilor din judeţul Mureş, respectiv delegaţii de circumscripţii (în total 150 de membrii) ales cu prilejul adunărilor generale din teritoriu. Pe ordinea de zi figurează următoarele: raportul preşedinţilor de comisii, alegerea preşedintelui judeţean, validarea noilor membri CRT, respectiv numirea comisiei de supraveghere a regulamentului organizaţiei judeţene, comisiei de etică şi comisiei de cenzori. Conform regulamentului are dreptul de a candida pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene persoana care a fost nominalizat de cel puţin de o adunare generală de circumscripţie.

Din informațiile noastre, Brassai Zsombor  – candidatul desemnat de organizația UDMR Tîrgu-Mureș – are cele mai mare șanse de a-și adjudeca funcția de președinte, după ce Kelemen Atilla a anunțat că nu mai dorește să candideze pentru un nou mandat.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.