Alianța Creștin Liberală și-a început activitatea la Luduș

ACLJoi, 21 august 2014, a avut loc prima şedinţă de lucru a Alianţei Creştin Liberale din oraşul Luduş, organizată de către cei doi co-preşedinţi, primarul Cristian Moldovan şi Ciprian Turdean, consilier local.
Din partea conducerii judeţene a Alianţei Creştin Liberale (ACL) au participat senatorul Akos Mora Daniel şi deputatul Florin Urcan.
ACL este constituită din PNL și PDL, în vederea participării cu un candidat unic la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis fiind candidatul ACL. Mai mult, prin voinţa tuturor membrilor celor două partide, la nivel naţional, s-a hotărât unificarea şi realizarea celui mai mare partid de centru-dreapta, respectiv noul Partid Naţional Liberal. Pe termen scurt, ACL Luduș dorește: Câştigarea de către Klaus Iohannis a alegerilor prezidenţiale; câştigarea alegerilor locale şi parlamentare din anul 2016; Aport total şi necondiţionat în ceea ce priveşte aplicarea programului de dezvoltare a oraşului Luduş; Atragerea şi coagularea tuturor forţelor din mediul civic, economic şi comunitar, menite să crească ritmul de dezvoltare a oraşului.
După întâlnire am înregistrat…
…scurte declarații
Primarul Cristian Moldovan: „Nu pot să afirm decât faptul că de acum, la Luduş, a început să lucreze pentru luduşeni o forţă politică şi administrativă extraordinară, extrem de motivată şi capabilă în acelaşi timp să continue şi să îmbunătăţească tot ceea ce înseamnă „mai bine pentru luduşeni”. Este voinţa noastră asumată pentru a ne debarasa de toate elementele negative din trecut şi pentru a acţiona pentru un viitor cât mai bun.”
Ciprian Turdean: „Este prima şedinţă ACL Luduş după cea judeţeană de săptămâna aceasta. Un motiv în plus pentru a înţelege faptul că aici există oameni care ştiu că politica şi administraţia publică locală nu reprezintă doar un scop în sine, ci un mijloc prin care aplici un proiect clar şi corect pentru cetăţean. Nu mai avem timp de aşteptări, acest nou partid, va reuşi fără doar şi poate să-şi asume proiectul de dezvoltare comunitară”.
Florin Urcan: „Semnalul pe care doresc să-l transmitem, odată cu constituirea ACL şi a noului PNL este acela de forţă. Sunt absolut sigur că foarte mulţi îşi pun multe întrebări care au rădăcini în ceea ce a fost în trecut, în orgolii personale sau cataclisme sufleteşti. Timpul pentru analize interpersonale elaborate a trecut. Sunt sigur că împreună cu Cristian Moldovan şi noua lui echipă puternică, o să facem front comun în ceea ce priveşte bunăstarea tuturor luduşenilor.”
Akos Mora Daniel: „La Luduş am văzut ceea ce trebuia văzut, adică multă motivaţie. ACL, noul şi marele PNL au deja aici o temelie puternică ce va fi capabilă să facă progres, să capaciteze proiecte comunitare importante. Am foarte mare încredere în Cristian Moldovan că va gestiona şi capacita tot ceea ce va fi mai bine pentru toţi luduşenii”.

Ioan A. BORGOVAN

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.