Alimentarea cu gaze naturale va fi sistată joi, 18 mai, în localitatea Voivodeni

Compania Delgaz Grid a finalizat o importantă lucrare de investiţii care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor din localitatea Voivodeni pe o lungime de peste 18 kilometri, valoarea estimată a investiţiei fiind de circa 1,3 milioane de lei.

Pentru racordarea noilor conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, Delgaz Grid este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, joi, 18 mai a.c., începând cu ora 09.00 în localitatea Voivodeni, jud. Mures.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 13.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)
sau
0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.