Alina Manole revine cu un concert la Tîrgu-Mureș

alina la j'ai bistrotPrimul concert din toamnă de la J’ai Bistrot aduce o seara rară, în care vom avea Luna Pătrată, luni, 30 septembrie, de la ora 19:30. Alina Manole e ca orice adult: nu se schimbă. Rămane același Om, dăruit și sincer, pe scenă și în afara ei. Muzica pe care o scrie păstrează subiecte Tabu, scrise în Limba Română. Dar, oricât s-ar vorbi despre emoții, de la extaz la furie, cuvintele ei se joacă, câștigă sensuri noi, datorită poveștilor celor care vin să o asculte. Formula de concert a serii de 30 septembrie– concert ce va avea loc la J’ai Bistrot – o aduce pe Alina Manole alături de unul dintre cei mai buni pianiști ai clipei jazz românești, Raul Kusak, care împreună cu Ovidiu Condrea (tobe) vor da concertului Acea vibrație care contează în ecuația stilului muzical pe care Alina Manole și-l revendică, cu multe argumente, în plaja de stiluri autohtone. Nu, nu e folk, nu, nu e nici jazz, este doar o ecuație de poveste care trebuie încercată live.

Ce vor cânta acești minunați artiști împreună? Vor alege acele scenarii care le plac, scenarii de Dragoste, de Amanți, de Viață. Unele dintre ele se află pe albumele deja scoase, altele își așteaptă rândul în studio. Albumul Luna Pătrată nu mai există decât în casele celor care l-au cumpărat deja , albumul Dragoste în 3 își revendică sfîrșitul de tiraj…așa că Albumul nou și-a adunat deja cântecele care acum sunt prezente în fiecare concert în căutarea ecoului din inimile sufletelor care vin să se mărturiseasă, inteligent și cu umor, cu toate păcatele.

Concertul începe la ora 19:30, iar biletul de intrare costă 20 de lei. Rezervări se pot face la numarul de telefon 0371 376 011.

Sursa: J’ai Bistrot

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.