Alternosfera cântă sâmbătă la parterul Naționalului

Alternosfera_epizodia_Tirgu_Mures_PosterAflata in plin turneu de promovare al albumului „EPIZODIA” – al patrulea din cariera, trupa ALTERNOSFERA din Republica Moldova va sustine un concert-eveniment in Targu-Mures sambata, 18 mai 2013, dupa orele 21.00, la Teatrul National, Sala Parking.

Lansat de Ziua Internationala PI (π), albumul Epizodia al formatiei de rock din Republica Moldova, ALTERNOSFERA, a calatorit in toate orasele mari din Romania, din Bucuresti pana in Timisoara si din Cluj pana in Constanta, cu escale in Brasov, Buzau, Galati, Suceava si Iasi.

EPIZODIA TOUR – turneul de promovare al acestui album – se va incheia in orasul din care a pornit, adica la Bucuresti, sambata, 25 mai 2013, la Arenele Romane, printr-un concert-eveniment.

Cunoscuta pentru hit-uri precum „Ploile nu vin”, „Wamintirile”, „Flori de mai”, ”Muta”, „Arunca-mi”, trupa ALTERNOSFERA a cucerit pe deplin publicul din Romania anul trecut, odata cu lansarea albumului „Virgula”.

Atat albumul „Virgula” cat si „Epizodia” fac parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Cel ce al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului. Chintesenta lui graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul EPISODIA isi propune sa devina inseparabil deALTERNOSFERA si universul sau: publicul.

Evenimentul este organizat de J’ai Bistrot. Cu aportul si sustinerea din partea Teatrului National Targu Mures si Reea. Biletele pentru concertul Alternosfera de la Targu-Mures se pot achizitiona in seara evenimentului, la pretul de 20 lei.

Pagina de facebook a evenimentului este: https://www.facebook.com/events/401856256579047/

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.