Am condus. Am pierdut, 1-2 cu Brașovul

fcm brasovClaudiu Bumba a deschis scorul în minutul 4 al jocului de pe Stadionul Tineretului și se părea că ASA va avea un meci ușor la Brașov. Mai mult, ocaziile din prima repriză ale roș-albaștrilor puteau fi concretizate pentru un scor liniștitor. Din păcate, la o fază fixă, gazdele reușesc egalarea, iar cu 13 minute înainte de final, tot la o neatenție în centrul defensivei noastre, înscriu pentru cele 3 puncte.
Cursa lui Hora pe extrema dreaptă, în minutul 4, s-a concretizat cu o centrare excelentă pentru Bumba, acesta reluând simplu în plasă, din interiorul careului mic. În minutul 23, Bumba putea reuși dubla. Scăpat singur cu Iacob, trimite spre poartă, dar mingea lovește bara.
Ndpye are și el o ocazie imensă cu 10 minute înainte de finalul reprizei, șutul său fiind respins de portarul gazdelor. În loc de 0-2 sau chiar 0-3, se restabilește egalitatea. În minutul 39, Serginho execută o lovitură liberă de la 25 de metri, lateral dreapta, centrarea sa fiind ușor deviată de Grigorie, în plasă: 1-1. Înainte de pauză, Ndoye și Hora au șansa golului, dar imprecizia în fața porții a făcut ca scorul să rămână egal, după 45 de minute.
Repriza secundă…
… a fost mult mai săracă în ocazii de poartă. De partea roș-albaștrilor putem nota șutul lui Voiculeț, respins de portarul advers. În minutul 77, gazdele reușesc golul victoriei, tot în urma unei centrări, Constantinescu, lăsat liber în mijlocul careului, reia cu capul peste Stăncioiu: 2-1.
Acesta avea să fie și rezultatul final al partidei, ultimele minute ale jocului fiind mai mult trageri de timp ale gazdelor, pentru păstrarea rezultatului. Păcat de începutul foarte bun de meci și de ocaziile avute, ASA Tîrgu-Mureș trecând pe lângă șansa de acumula alte 3 puncte în clasament.
Iată și formația noastră, la Brașov:
Stăncioiu – Velayos, Balaur, M.Constantin, Sepsi – Ndoye (78-B. Martins), Gorobsov – Bumba, Voiculeț (82-Goga), Zicu (58-Amauri) – Hora.
În următoarea etapă, ASA revine pe teren propriu, duminică, 31 august, de la ora 17, în compania celor de la FC Botoșani.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.