Ambasadorul Elveţiei în vizită la Târgu Mureş

Azi 14 martie ambasadorul Elveţiei E.S. Urs Herren a făcut o vizită la Târgu Mureş. În cadrul discuţiei oficiale ce a avut loc la sediul Primăriei, primarul Dorin Florea i-a prezentat Ambasadorului Elveţiei aspecte legate de situaţia economică a municipiului Tîrgu Mureş, a învăţământului universitar şi principalele puncte ale strategiei de dezvoltare a oraşului. Totodată, s-a vorbit despre importanţa realizării unor proiecte de infrastructură mari, care să scoată judeţul Mureş din izolare, proiecte care ar putea fi realizate în această perioadă prin fonduri de la Uniunea Europeană.

„Am punctat încă o dată despre importanţa funcţionării aeroportului şi despre posibilitatea ca acesta să fie transformat într-un aeroport cargo, conform unor studii realizate încă în ani 90.” a afirmat primarul Dorin Florea.

Ambasadorul Elveţiei E.S. Urs Herren, prezent pentru prima dată la Tîrgu Mureş, s-a arătat extrem de încântat de municipiul Tîrgu Mureş şi de potenţialul de dezvoltare care există în această zonă.

În finalul discuţiei, primarul i-a adresat invitaţia Ambasadorului Elveţiei de a participa la evenimentele organizate de Primăria Tîrgu Mureş cu prilejul Zilelor Tîrgumureşene, pentru a putea cunoaşte mai bine tradiţia şi obiceiurile românilor şi maghiarilor din aceste părţi.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.