Amendaţi pentru muzica dată prea tare

muzica_28037600

Cadrele Direcţiei Poliţia Locală au acționat prioritar în intervalul susmenționat, în sensul descurajării şi prevenirii faptelor antisociale, însă cu toate acestea, în 29 cazuri s-au aplicat sancțiuni contravenţionale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice conform prevederilor Legii nr. 61/1991R, mai relevante fiind următoarele:
– în data de 10.11.2016, în jurul orei 22.45, o patrulă a Poliției Locale s-a deplasat pe str. Gheorghe Marinescu, nr. 31, unde l-a sancționat contravențional pe numitul L.V., domiciliat în localitatea Baia Mare, chiriaș în acel imobil, cu suma de 1.000 lei, întrucât asculta muzică la intensitate ridicată și tulbura liniștea locatarilor, cu toate că a fost avertizat și somat în prealabil să respecte normele de conviețuire socială;
– ofițerul de serviciu al Poliției Locale a fost sesizat în data de 16.11.2016, în jurul orei 23.50, cu privire la faptul că pe str. Armoniei este tulburată liniștea publică de către un grup de tineri care ascultă muzică la un volum ridicat. O patrulă a instituției noastre s-a deplasat la fața locului, sancționându-i cu câte 100 lei pe fiecare dintre aceștia.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.