Amenzi de peste 65.000 de lei în ultimele 3 zile

Pentru siguranţa cetăţenilor, de Crăciun, peste 500 de poliţişti mureşeni au acţionat, suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în locurile unde au avut loc manifestări religioase, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

Măsurile luate de poliţiştii care au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare au făcut ca oamenii să se bucure în linişte de sărbătoarea Crăciunului.

În ultimele trei zile, polițiștii au constatat 60 de infracțiuni și au aplicat 220 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 65.000 de lei.

Polițiștii au constatat 60 de infracțiuni, dintre care 37 fiind fapte de natură judiciare, 16 infracțiuni au fost la regimul rutier iar 7 au fost alte genuri.
În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au intervenit şi au aplicat 220 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 74 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, au aplicat 3 sancţiuni prevăzute de Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, 4 la domeniul silvic.
De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 134 de sancţiuni contravenţionale.
Totodată, au fost reținute 19 permise de conducere, dintre care 1 pentru viteză şi 6 pentru alcool, fiind retrase și 6 certificate de înmatriculare.
Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 65.000 de lei, iar a bunurilor confiscate este de 570 de lei (articole pirotehnice şi produse alimentare).

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.