Amenzi și marfă confiscată la Reghin pentru evaziune

bani leiPeste 30 de ofiţeri de investigarea fraudelor şi ordine publică din cadrul IPJ Mureş şi Poliţia municipiului Reghin au desfăşurat la data de 10 aprilie a.c., mai multe acţiuni de combatere a infracţiunilor de evaziune fiscală, în piaţa din Reghin.

Controalele poliţiştilor au vizat identificarea si verificarea agenţilor economici care desfăşoară activităţi comerciale nelegale cu produse specifice perioadei premergătoare sărbătorilor de Paşte şi prevenirea şi combaterea comercializării ilegale a produselor accizabile;

În cursul zilei de ieri, au fost constatate 4 infracţiuni, din care 2 pentru fapte de evaziune fiscală şi 2 infracţiuni constatate la Legea nr. 84/1998 privind punerea în circulaţie a mărfii contrafăcute.

Au fost aplicate 26 de contravenţii pentru încălcări ale prevederilor Legii nr.12/1990, în valoare de peste 12000 lei.

Poliţiştii participanţi la acţiune au confiscat produse din carne (50 kg de pastă de mici, peste 1400 kg carne de porc), produse lactate în valoare de peste 1200 lei şi produse de panificaţie de peste 800 lei. Poliţiştii au mai ridicat în vederea confiscării 400 kg lână, îmbărcăminte şi parfumuri în valoare de 3400 lei.

Sursa: IPJ Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.