Andreea Ciucă, preşedinte interimar AMR

Judecătoarea Andreea Ciucă de la Curtea de Apel Tîrgu Mureş va asigura interimatul la conducerea Asociaţiei Magistraţilor din România, (AMR), până la alegerile ce vor avea loc în octombrie 2017, ca urmare a demisiei fostului preşedinte, judecătoarea Gabriela Baltag, care va rămâne în continuare membru AMR: Judecătoarea de la Tribunalul Neamţ a fost aleasă în Consiliul Superior al Magistraţilor, unde îşi va începe activitatea în ianuarie 2017.

Prezentam comunicatul AMR:

Consiliul Director al Asociatiei Magistratilor din Romania (AMR), convocat azi, 19.12.2016, a luat act, in sedinta, de demisia doamnei judecator Gabriela Baltag din functia de Presedinte al AMR, aceasta demisie fiind depusa ca urmare a alegerii domniei sale in functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

In aceeasi sedinta, Consiliul Director a desemnat, in unanimitate, in calitate de Presedinte interimar al Asociatiei Magistratilor din Romania, pe doamna judecator dr. Andreea Ciuca, urmand ca in luna octombrie 2017, astfel cum a stabilit Consiliul Director, sa fie organizata Conferinta Nationala a AMR, pentru alegerea noii conduceri, potrivit Statutului Asociatiei.

Mentionam ca doamna judecator Gabriela Baltag si-a manifestat expres vointa de a ramane membru al Asociatiei Magistratilor din Romania, Consiliul Director luand act de aceasta optiune”, se arată în comunicat.

EM

Sursa: luju.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.